Home
Indeling
Foto´s
Voorwaarden
Prijzen
Onze contactgegevens
Contactformulier

Indeling:

 

De indeling van onze stacaravan is als volgt:

 

U komt binnen in onze hal en linksaf komt u via de royale keuken het leefgedeelte binnen met een royale voorkamer, Met de geheel nieuw gestoffeerde caravan kunt u genieten van rust. Er is een TV, radio  en DVD-speler aanwezig.

In de kastjes is allerlei kinderspeelgoed waarvan u uiteraard gebruik mag maken. De camping biedt tevens tegen betaling draadloos internet aan. Let wel dat dit voor één computer is.

 

De uitgebreid ingerichte keuken heeft een aanrecht met 4-pits kooktoestel, geiser, een gasoven en gasgrill, koelkast en inventaris voor 8 personen.

 

Slaapplaatsen voor 6 personen en uit te breiden naar 8 personen (in de rechter bank is een heus bed verscholen die plek bied aan een extra 2-persoonsbed. Voor ieder bed is er een dekbed en kussen aanwezig. Het bedlinnen e.d. moet u zelf meenemen.

 

Drie slaapkamers, waarvan twee met 1-persoonsbedden, en de master bedroom een vast bed van 1.40x2.00 meter. Dekbed is 2.00x2.00 meter.

Ook zijn er kasten met leg- en hanggedeeltes.

 

In de badkamer is een wastafel met warm en koud stromend water, en tevens een douche, maar ook een 2e toilet. Er is voor in de caravan ook een apart toilet.

Er zijn 3 fietsen aanwezig, 2 heren- en 1 damesfiets waarvan u gebruik kunt maken. (let wel als er iets van de fiets stuk gaat dient u dat zelf te repareren of te laten repareren)

In het schuurtje staat een vrieskastje met 4 laden waarvan u gebruik mag maken tijdens uw vakantie.

Top
Campingsite Huijser  | info@huijsernop.nl
www.huijsernop.nl